Een spontane, open, oprecht, energiek, leergierige, inspirerend en motiverende dame, die ook haar dagje eens niet heeft. Maar die vooral houdt van een Espresso....zwart, sauna, eten, wijntje, tv-avondje, het gezin, gesprekken voeren met vriendinnen, een luisterend oor zijn, mensen helpen zodat ze zichzelf kunnen helpen, eens even niets "moeten", weekendje weg, mooie broek (altijd weer een uitdaging) en een opgeruimd huis,  kortom zoveel mogelijk uit het leven halen en te genieten met liefdevolle mensen om mij heen.

Persoonlijke achtergrond

Ik ben Marlie Op 't Root (1975) uit Nederweert, Limburg. In 2001 ben ik getrouwd met Marc en wij hebben samen twee prachtige jongens, Daan en Cas. Ik heb een geweldige jeugd gehad, kom uit een harmonieus gezin en heb genoten van mijn schooltijd en het uitgaansleven met al mijn vrienden. Na de Mavo begon ik aan de opleiding MDGO-VZ, ik wou heel graag in de verzorging dus begon ook met heel veel plezier aan deze opleiding.

In 1 oogopslag mijn wereld op zijn kop.

Niets zat mij tegen......tot ik 10 maart 1992 op 17 jarige leeftijd een ongeluk kreeg. Ik kwam onder de wielen van de vrachtauto terecht. Dit veranderde mijn hele leven. Zou ik mijn been moeten missen....... of kom ik in een rolstoel terecht? Dat waren de vragen die toen speelde. Momenten van pijn, angst en verdriet. 7 weken heb ik in het Dijkzicht Ziekenhuis in Rotterdam gelegen waarna thuis een intensieve revalidatieperiode begon bij Revalidatiecentrum Blixembosch in Eindhoven.

Volg je gevoel.....

Door dit ongeluk heb ik mijn werk in de verzorging niet kunnen voortzetten maar ben als verkoopster en administratief medewerkster begonnen in een meubelzaak. Na 15 jaar, met veel plezier te hebben gewerkt, heb ik daar mijn baan opgezegd en besloot ik om mijn man te gaan helpen in zijn bedrijf, een landbouw mechanisatie bedrijf. Op kantoor als administratief medewerkster. Maar na ruim 1½ jaar werken, kwam ik tot de conclusie dat dit toch niet voor mij weggelegd was. Ik miste het enorm om met mensen om te gaan. Daar was het volledig in de papieren zitten en weinig tot geen sociale contacten.

In 2013 ben ik gestart met een opleiding in persoonlijke ontwikkeling. En mag ik topcoaches, sprekers, schrijver en comidienne, Guido Vermeeren, Inge Rock, Paul Martinelli, Peter Perceval en An Nelissen tot mijn mentors noemen. Vanaf dat moment werd mij duidelijk dat ik met mijn verhaal, mijn attitude, zeker iets kan betekenen voor mensen. Het is niet alleen dat ik veel heb meegemaakt maar vooral ook dat ik veel heb geleerd. Ik heb het aan de levende lijve ervaren hoe het is als je gedwongen word om te gaan met ingrijpende veranderingen. Als aanvulling heb ik in 2017 de cursus ACT gevolgd (Acceptance and Commitment Therapy) en september 2018 opnieuw mijn hart gevolgd en begonnen met de opleiding Verlies, Rouw-en Stervensbegeleiding in Utrecht.

Leef je mooiste leven!

Mijn benen vertellen jou mijn verleden maar niet mijn potentieel. De manier hoe je omgaat met jouw tegenslag, dat bepaalt de kwaliteit van jouw leven. Mijn missie is om mensen letterlijk en figuurlijk op de been te krijgen! Ik wil mensen inspireren met mijn verhaal "Geluk na Ongeluk" door het vertellen over het omgaan met verandering in 5 stappen. We hebben allemaal maar één leven.....dus leef jouw mooiste leven!

   

 

 

Testimonial


Your life, your choice

Marlie wat een kracht, wat een energie, Straal jij iedere week weer uit als ik je zie.

Jij hebt je passie en je doelen gevonden, Doelen die eerder voor jouw nog niet bestonden...

Maar dat coachen dat gaat je al heel goed af, Met mensen om gaan dat kun jij, petje af!

Maar ook je levensverhaal vertellen doe je met veel overgave en toewijding, Mensen luisteren aandachtig met veel belangstelling.

(....)

 

Blij dat ik de stap heb gezet

Ik ben een tijdje bij Marlie in therapie geweest om een aantal dingen te verwerken,

mezelf te leren kennen en om inzicht te krijgen in wat ik wil. Het contact met Marlie was(....) 

 

Ik heb overwonnen waarvoor ik streefde!

Het is al weer ongeveer twee jaar geleden sinds ik bij Marlie ben geweest, maar vergeten ben ik het nog lang niet!

Ik kwam bij Marlie als een jongen waarvan het leven niet liep zoals het zou moeten. Ik zat erg in de knoop met mezelf en was de weg helemaal kwijt(....)

 

Lees verder